Ankara Bahçen Eryaman Sitesi Periyodik Rögar Temizliği

Ankara Bahçen Eryaman Sitesi Periyodik Rögar Temizliği

Ankara Bahçen Eryaman Sitesi Periyodik Rögar Temizliği

Ankara Eryaman Bahçen Eryaman Sitesinin 33 adet rögar bacası ve bağlantı giderlerinin periyodik temizliği yapıldı. Her dönem bizi tercih eden müşterimize teşekkür ederiz.

Artık yaz aylarına girmek üzereyiz. Havaların ısınmasıyla birlikte rögarlardan kötü kokular ve sağlığınızı tehdit edecek zararlı maddeler çıkmaya başlayacaktır. Daha önceki yazılarımızda da belirttiğimiz gibi en fazla 6 ayda bir periyodik temizlik yaptırmanız sizin ve çevrenizin sağlığı için hayati önem taşımaktadır.

Ankara rögar temizleme firması Ankara Doğan Vidanjör  olarak son teknoloji ekipmanlarımız ve uzman ekibimizle Ankara logar temizleme işlemlerini hızlı ve ekonomik bir şekilde yapmaktayız.

Rögar (Logar) Nedir?

Yeraltındaki kanalizasyon parçalarını denetlemek ve bir sorunda müdahale etmek, çeşitli doğrultulardan gelen boruları başka bir doğrultuya yöneltmek için yapılan bacalardır. Diğer bir tanımla lağım bacası denir. Halk arasında çoğunlukla rögar yerine logar ismide kullanılır.

Rögar Temizleme

Kanalizasyon su giderlerinin, diğer bir adı ile rögarların periyodik aralıklar ile profesyonel makinelerin yardımı kullanılarak temizlenmesi gerekmektedir. Genellikle rögarlar, rögar giderlerinin içine giden yabancı maddelerden dolayı tıkanmaktadır. Rögarların büyük tehlikelere sizleri maruz bırakmaması için zamanında temizliğinin yapılması ve rögar kapakları ile kapatılmış olması gerekmektedir.

Rögarlar düzenli olarak temizlenmez ise pislikler zaman içinde birikerek boru hatlarını kapatır. Yağmur, sel vb. durumlarda herhangi bir olumsuzluk yaşamamak için rögarı tıkayan yabancı maddelerin rögar açma veya rögar temizleme işlemleri ile temizlenmesi gerekir.  

Ankara Doğan Vidanjör olarak kombine kanal temizleme araçları ve vidanjör ekipmanları ile rögar temizlik işlemini hızlı, kolay ve güvenli bir şekilde yapmaktayız.

Sorun varsa, Çözüm Ankara Doğan Vidanjör.