Ankara Kanal Temizleme

Ankara Kanal Temizleme

Ankara Kanal Temizleme

Ankara kanal temizleme firması Ankara Doğan Vidanjör son teknoloji ekipmanları deneyimli ve işinde uzman ekibiyle Ankara kanalizasyon temizleme işlemlerini hızlı ve ekonomik bir şekilde 7/24 yapmaktadır.

Kanal temizleme işlemine öncelikle sorunun tespitiyle başlıyoruz. Sonrasında uygun yöntem belirlenerek kanalınızı borulara zarar vermeden açıyoruz.

Toprak altında bulunan kanalizasyon boruları zamanla dolmakta ve deforme olmaktadır. Dolan ve deforme olan kanalizasyon borularında zamanla tıkanıklıklar meydana gelmektedir. Bunun gibi sorunlarla karşılaşmamak için belirli aralıklarla kanalizasyonların temizlenmesi gerekmektedir. Kanalizasyon temizleme, dolu olan kanalların hidrolik akışının sağlanabilmesi, koku yapmaması ve taşma riskine engel olmak için temizlenmesidir. Kanalizasyon temizleme işlemi geçmişte ilkel yollardan yapılmaktaydı ve birçok zorlukla karşılaşılmaktaydı. Günümüz teknolojisi ile kanalizasyon temizleme işlemi sorun olmaktan çıkmıştır. Son teknoloji kanal temizleme araçları ile sorun kolaylıkla çözülmektedir. Bu sayede geçmişte olduğu gibi her sokak başında kazı yapılmaktan vazgeçildi ve bu araçlarla tıkanılan yer tespit edilerek, en hızlı ve en kolay yoldan çözüme ulaşılmaktadır. Sokak ve caddelerde bulunan büyük çaplı kanalizasyon hatlarının temizliği belediyeler, belediyelere bağlı bulunan su ve kanalizasyon müdürlükleri veya il özel idareleri tarafından düzenli zamanlarda yapılmaktadır. Ani kanalizasyon tıkanıklığı durumunda ise su ve kanalizasyon idarelerinden hizmet isteyebilirsiniz. Apartman, işletme ya da özel mülklerde parsel alanı içerisinde bulunan kanalizasyon temizliği mülk sahipleri tarafından yaptırılmaktadır. Belediyeler bu alanlara hizmet vermemektedir.

Kanalizasyon Açma ve Kanal Açma

Kanalizasyon açma yöntemleri şunlardır: tesisat yılan yöntemi, vakum yöntemi, kimyasal maddelerin kullanımı, enzimler yöntemi, bulaşık sabunu ve sıcak su uygulaması, tel portmanto işlemleri, pişirme soda veya sirke yöntemi olarak sıralayabiliriz. Bu işlemler sırasında tesisatın ve işlem yapılan zeminin korunması da önemlidir. Deneyimli ve konusunda uzman ekiplerimiz her türlü önlemli alarak değerli parke, taş, mermer, fayans, duvar vb. zeminlerinizin herhangi bir zarar vermiyoruz. Ankara Vidanjör firması olarak müşteri memnuniyetini her şeyin üstünde görmekteyiz. Kanalizasyon temizleme işlemleri yapılırken ortamın havalandırılması da kötü kokuların mekânda birikmesine engel olması bakımından önemlidir. Aynı zamanda bazı durumlarda gider tıkanıklıklarını açmak için kullanmak zorunda kaldığımız kimyasal maddeleri solumamak için de havalandırma büyük önem taşımaktadır. İşlemler sırasında her türlü önlemi almayı kendisine prensip edinmiş firmamız Ankara kanal temizleme işlerine nedenli profesyonel bir şekilde yaklaştığını da göstermektedir.

Kanalizasyon Temizliği Nasıl Yapılır?

Kanalizasyon temizliği eskiden ilkel yöntemlerle yapılmaktaydı, en ufak sorunda açık kazı yapılmakta kırma ve dökme işi olmaktaydı. Günümüzde ise son teknoloji sistemleri ile üretilen Kombine Kanal Temizleme Araçları sayesinde artık kırma dökme ve kazı işleri son buldu. Çok yüksek su basıncıyla açma ve yüksek vakumlama gücüyle çekme özelliğine sahip bu araçlar ile kanalizasyonlar artık tıkanmaktan kurtulmaktadır. Bu araçların en büyük özelliği ise geri dönüşüm (Recycle) yapmasıdır. Bu özellik sayesinde işgücü, zaman ve su tasarrufu sağlanmaktadır.

  1. Bacaların temizlenmesi gerekiyorsa kırılması ve gerekli yerlere baca kurulması.
  2. Kombine kanal temizleme araçları yardımıyla, basınçlı su ile kanaldaki pislikler bacaya kadar getirilip bacadan vakum yardımıyla çekilmesi.

Böylelikle kanalizasyon tam anlamıyla temizlenmiş olur.

Bu tür sonunlarla karşılaştığınızda 7/24 bizi arayabilir bilgi ve destek alabilirsiniz.

Sorun varsa, çözüm Ankara Doğan Vidanjör.