Lavabo Açma- Tıkalı lavabo Açma

Lavabo Açma- Tıkalı lavabo Açma

Lavabo Açma- Tıkalı lavabo Açma

Lavabo Açma- Tıkalı lavabo Açma

Lavabo Açma Ustası Ankara

Ankara Doğan Vidanjör olarak her türlü tıkanıklık sorunlarınıza yanınızdayız. 7/24 hizmet veriyoruz.

Sorun varsa, çözüm Ankara Vidanjör sloganıyla hizmet veriyoruz.

Beklenmedik bir anda oluşan Lavabo Tıkanıklığı probleminin pek çok nedeni olabiliyor. Nedenlerini öğrenmek için, yanınıza gelen Lavabo Açma Ustası ile görüşüp nedenlerini sorabilirsiniz. Ekiplerimiz ellerinden geldiğince olası sorunları müşterilerimize anlatmaktadırlar. Ankara ekiplerimiz alanlarında oldukça tecrübeli ve uzman ustalar tarafından kurulmuştur.

Lavabo Neden Tıkanır?

Mutfaklarda ve banyolarda olan lavabolar bazen herhangi bir nedene bağlı olarak tıkanma problemini yaşayabiliyor. Çünkü bu alanlar temizlik konusunda en fazla kullanılan noktalardır. Elbette bazen malzeme kalitesinin düşük olması ve hatalı şekilde döşeme işleminin gerçekleşmesi de tıkanmaya sebebiyet verebiliyor.

Yalnızca bu olaylardan dolayı değil, aynı zamanda pek çok durumdan dolayı lavaboların tıkanması söz konusudur. En büyük hatalardan bir tanesi olarak ufak tefek kırıntıların lavabolara atılmasıdır. Ev hanımlarının yaptığı çok büyük bir yanlış olarak kabul edilebilir. Aynı şekilde kopan saçlarında toplu şekilde lavabo içine atılması problemi tetikleyen hatalardandır.

Lavabo Açma Ustası

Lavabo Açma Ustası Arıyorum

Ankara Lavabo Açma Ustası Tavsiyeler

Lavaboların tıkanıklığı konusunda etkili olan diğer hatalar şu şekilde sıralanabilir;

Giderin eğimsiz olarak konulması,

90 derece açılı olan dirseklerin kullanılması,

Zamanla giderin çöküntü yaşaması,

Bulaşıklardan düşen yemek artıkları,

Sebze veya meyve temizlerken düşen topraklar,

Gider içerisine dökülen yağlar,

Yapılar inşaat durumundayken giderlere inşaat atıklarının atılması,

En önemli etken boruların eğimli olmayışıdır. Çünkü içeriye dökülen her şey boru dibinde toplanacağı için zaman içerisinde sertleşerek tıkanmaya sebebiyet verir. Bu durumda gidere dökülenler her kullanımda tıkanmayı gerçekleştirir. Aslında inşaat zamanında yapının ilk yapılışında çalışmalar çok önemlidir. Usta işini doğru yaparsa uzun yıllar sorun olmaz. Maalesef yeni yapılmış binalara daha çok tıkanıklığa gidiyoruz.

Makina ile Lavabo Açma

Lavabo Tıkanıklığı Açma Ustası

Tıkanan lavabolarda ilk önce herkesin bildiği bir yöntem olarak lavabo açıcılar kullanılır. Eğer bu şekilde herhangi bir değişiklik görülmez ise o zaman farklı işlemler devreye girer. Zorlu tıkanıklıklarda kullanılan en önemli yöntem, özel olarak üretilen gider açıcı cihazlardır. Bu cihazların kullanımı ile birlikte en zorlu tıkanıklıklar çok kolay bir şekilde açılabiliyor. Şirketimiz kullandığımız tüm araçlara yatırım yapan bir şirkettir. İşimize yapılan yatırımın müşteriler için fayda sağladığını bilenlerdeniz. Gelişmiş yöntemler kullanmak sorunların ortadan kakma hızını artırır.

Tıkalı olan lavaboyu açmak için kullanılan araç ve gereçlerin en önemli noktası ucunda bulunan açma aparatıdır. Lavabo Açma Ustası el makinası kullanması konusunda tecrübeli olmalıdır. Aksi halde tıkanıklık açılmaz. Hatta makina teli lavabo borusu içinde kalır ve daha zor bir duruma neden olur. Buna ek olarak özel yayları da mevcuttur. Bu sistemler sayesinde lavabo içerisinde tıkanıklığa neden olan kısım parçalanır. Lavabo açma işleminden önce kamera sistemi ile kontrol edilir. Sonrasında ise cihaz hazırlanarak tıkalı olan kısma kadar salınır. Böylece lavabo açma işlemi gerçekleştirilir.

Sorun varsa, çözüm Ankara Doğan Vidanjör.