Periyodik Rögar(Logar) Temizliğinin Önemi

Periyodik Rögar(Logar) Temizliğinin Önemi

Periyodik Rögar(Logar) Temizliğinin Önemi

Periyodik Rögar(Logar) Temizliği

Şehirlerde kalabalık yaşam ve nüfus artışı beraberinde bazı altyapı sorunları getirmektedir.

Bu yazımızda Ankara’da ki çalışmalarımızda öncelik verdiğimiz Periyodik Rögar(Logar) Temizliğinin önemini sizlere aktaracağız.

Ankara Doğan Vidanjör olarak her zaman aklınıza takılan sorularda bize ulaşabilirsiniz.

Yazı İçeriği;

Özellikle toplu konutlarda, büyük sitelerde, iş yerlerinde kısacası rögar olan her yerde Rögar(Logar)ların temizliği düzenli olarak yapılması büyük önem taşımaktadır.. Uzun süre temizlik yapılmadığında istenmeyen durumlar oluşabilir. Bunlardan bazıları; Kötü Kokular Rögar(Logar)ların Taşması Zemin Katlarda Kanalizasyon Taşması Tuvalet Tıkanıklığı Lavabo Tıkanıklığı Tüm Gider Borularının Tıkanması Çevreye zarar vermesi gibi,

Ankara Doğan Vidanjör olarak genellikle bu tür sorunlar yaşayanlara baktığımızda çoğunda bakımı yapılmayan Rögar(Logar)ların yol açtığı sorunları görmekteyiz. Binaların Rögar(Logar) ve boru giderleri zamanla atıklardan dolayı tıkanma sorunu yaşayabilir. Ya da yağların uzun süre birikmesinden dolayı atıkların tahliyesi gerçekleşmez. İşte bu durumların hepsi Rögar(Logar)larınızın tıkanmasına neden olur. Bu durumları yaşamamak için ne yapmamız gerekiyor diyorsanız cevabımız periyodik bakımdır. Şirket olarak tavsiyemiz en fazla 6 ayda bir tüm gider ve Rögar(Logar)ların temizlenmesidir. Temizlik için tıkanma olmasını beklemeyin.

Maalesef mülk sahiplerinin çok azı periyodik bakım hizmeti almaktadırlar. Ancak yazımızdan anlaşılacağı gibi periyodik bakım erken teşhistir ve ilerde karşılaşabileceğiniz daha büyük sorunları engellemenin yoludur.

Periyodik Rögar(Logar) Temizliği Ankara Periyodik Rögar(Logar) Temizliği Doğan vidanjör olarak birçok site, toplu konut,resmi kurum ve özel mülklerde Periyodik Rögar(Logar) Temizliği hizmetleri sunuyoruz. Bize gelen şikayetlerin çoğunda Rögar(Logar)larımızdan kötü kokular geliyor ne yapabiliriz şikayetleridir. Bunların temelinde bakımları yapılmayan kanalizasyon sistemleri ve Rögar(Logar)ların temizliği yapılmayan Rögar(Logar)lar gelmektedir. Özellikle yazın çok ciddi kanalizasyon kokusu yayılır. Hatta bu kokular bina içinde kalmaz banyo ve mutfak kısımlarında da kendini belli eder. Bina ve site yönetimleri bu hassas konuyu bazı nedenlerden dolayı görmezden gelebilmektedir. Diğer önemli husus ise çalışma yapacak kişilerin uzmanlığıdır. Bu işi yıllardır yapan uzman ekibimiz ile hizmet veriyoruz. Uzman kişiler tarafından yapılmayan işler size ileride daha yüksek maliyetlere neden oluyor.

Düzenli Rögar(Logar) Temizleme Rögar(Logar)lar Hangi Aralıkla Temizlenmelidir?

Periyodik Rögar(Logar) Temizliği işlemleri en fazla 6 ayda yapılması size ve çevrenize fayda sağlayacaktır. Eğer en fazla 6 ayda bir Rögar temizliği yaptırırsanız hem kötü kokulardan hem de ilerde çıkabilecek yüksek maliyetli işlerden kurtulmuş olursunuz. Düzenli bakımın en büyük avantajı, oluşabilecek sorunların oluşmasını engellemektir. Daha öncede dediğimiz gibi düzenli bakım erken teşhistir. Uzun yıllardır düzenli rögar bakımı hizmeti verdiğimiz müşterilerimiz var. Bu müşterilerimiz en ufak bir tıkanma sorunu yaşamamaktadır. Bu sayede hem Rögar(Logar)lar da hem de bina içinde bulunan borularda en ufak koku olmamaktadır ve tıkanıklık açtırmak için ekstre ücret edememektedirler. Düzenli bakımın en büyük avantajı da budur.

Bu yazsımızda düzenli Rögar Temizlemenin önemini ve faydalarını anlatmaya çalıştık. Bir sonraki yazımızda görüşmek üzere.

Teşerkkür ederiz.

Sorun varsa, çözüm Ankara Doğan Vidanjör.