Tıkanıklık Açma

Tıkanıklık Açma

Tıkanıklık Açma

Tıkanıklık Açma

Tuvalet ya da lavaboların tıkanması günlük hayatta sık karşılaştığımız sorunlarımızdandır. Bizim gibi özel çalışan Ankara’daki birçok firma farklı yöntemler kullanarak Tıkanık Açma çalışmalarını yürütür. Bazı durumlarda Vidanjör ile bazı durumlarda ise Makine ile müdahale edilir.

Bu yazımızda tıkanıklık açma konusunda size faydalı bazı bilgiler vereceğiz.

Şirket olarak kısaca çalışma şeklimizden biraz bahsetmek isteriz. Müşterilerimiz bize internet üzerinden, referans vasıtasıyla ya da başka kanallar yoluyla ulaşırlar. Ekibimiz konunun detayını anlamak için arayan müşteriye temek bazı sorular sorarlar. Sorun ile ilgili alınacak ücret bilgisi verilir ve müşteri onayı alındıktan sonra sahada uygun bulunan Vidanjör ekiplerimize iletirler. Bilgiyi ve konumu alan ekiplerimiz hızlı bir şekilde sorun olan bölgeye giderler. Kısa bir analizden sonra tıkanıklığı açmak için doğru yöntem seçilir. Açma işlemi gerçekleştikten sonra tıkanıklığa neden olan sorun müşterimize iletilir. Bizim işimiz sadece sorunu çözmek değil aynı zamanda sorunun kaynağına inip ilerde oluşabilecek mağduriyetleri de gidermektir. Sorunun kaynağı ile ilgili alınması gereken tedbirle ve neler yapılabileceği anlatılır.

  • Kanalizasyon neden tıkanır?

Kanalizasyon tıkanıklığında genel sıkıntı logarların yeterince ve düzenli temizlenmemesinden kaynaklanır. Tıkanma ayrı temizlik ayrı bir hizmet dalıdır. Temizleme süreçleri oluşacak tıkanmanın önüne de geçecektir.

  • Tuvalet neden tıkanır?

Tuvaletler çok farklı nedenlerden dolayı tıkanabilmektedir. Tuvalet kağıdı yerine farklı bir kağıdın kullanılması, evde yapılan alçı ve benzeri sertleşen maddelerin tuvalet giderine atılması, bir cisim kaçması gibi durumlar, tuvalet tıkanıklığına neden olabilmektedir.

  • Lavabo neden tıkanır?

Lavabo tıkanması eğer mutfak giderinden bahsediyorsak büyük çoğunlukla meydana gelen bu olay çay çöplerinden, ya da yemek artıklarından meydana gelir ve zamanla gider borusunda birikerek tıkanıklığa sebep olur. Ayrıca lavaboya dökülen atık yağlar zamanla tortuya dönüşüp hem pis koku hem de tıkanıklık yapabilir. Banyo lavabolarında ise tıkanmanın en büyük sebebi saç-sakal kıllarıdır.

  • Tıkanık Nasıl Açılır?

Ankara Doğan Vidanjör olarak önceliğimiz müşteri memnuniyetidir. Olurda bizden kaynaklı bir sebep ile tıkanıklığınızı açamazsak sizden ücret almıyoruz. Tıkanıklık açma yöntemleri arasında Vidanjör ve Robot Makine kullanıyoruz. Büyük tıkanıklıklar, kanal tıkanıklığı, kanal temizliği, pimaş tıkanıklığı, ana hat tıkanıklığı vb durumlarda özel başlıklara ve hortuma sahip vidanjör kullanıyoruz. Tuvalet tıkanıklığı, lavabo tıkanıklığı vb tıkanıklıklarda Rabot Makine kullanıyoruz. Yaptığımız her işin arkasında durup müşteri memnuniyeti için çalışıyoruz. Kanalizasyon hatlarını yıkamak için özel başlıklar aracılığıyla yüksek basınçlı Vidanjör araçları kullanarak kanalizasyon ve kanal hattını temizliyoruz. Bu araçlar tıkanmalara neden olabilecek tıkanıklıkları temizler ve kanalizasyon tıkanmalarını önler. Aynı zamanda genel temizlik yapılmasına da imkân sağlar. Uzman ekibimiz ve ekipmanlarımız sayesinde kırmadan, dökmeden, zarar vermeden tüm tıkanıklık problemlerinizi çok kısa sürede çözüme kavuşturuyoruz.

  • Tıkanık Açma Fiyatları

Hizmet sektöründe ücret belirlemede zaman en önemli kriterdir. Bizim hizmet verdiğimiz sektörde ise, fiyatları etkileyen birçok faktör vardır.

Bunlar;

- Müdahale Yöntemi

- Sorun Olan Yerin Konumu (Mesafe)

- Sorunun Kaynağı

- Sorunun Çözüm Araçları

  • Tıkanıklık Açma Da Sorumlu Kim?

Kiracılar ev içinde oluşan tıkanıklık sorunlarında kendileri yoksa ev sahiplerimi ödeme yapmalı diye düşünüyor olabilirler. 634 sayılı Kat Malikleri kanunlara göre kanalizasyon temizleme işlemi için yapılan masraflar kiracı tarafından ödenmelidir. Çünkü kiracı kullanım hakkına sahiptir ve kullanımdan doğacak bu gibi sorunları kiracı çözmelidir.

Sektörde uzun yıllardır hizmet veren ve yasal mevzuatlara uygun olarak faaliyet gösteren, kanalizasyonların doğru işleyişini sağlamaya yönelik müdahaleleri yapan firmamız sizleri doğru bilgilendirmeye devam edecektir.

Teşekkür ederiz.

Sorun varsa, çözüm Ankara Doğan Vidanjör.